У мене вже цілий блокнот з різними рецептами тіста, які я не використовую з того часу, як знайшла універсальний – рецепт заварного тіста, яке завжди м’яке та ніжне, а його зіпсувати практично неможливо.
Тепер роблю вареники лише з нього.
ЗАВАРНЕ ТІСТО ДЛЯ ВАРЕНИКІВ
Цей рецепт мають знати всі господині.
Для вас він стане справжньою знахідкою, адже його готувати дуже легко, а смак не зрівняється ні з чим.
З цього тіста можна готувати не лише вареники, а хінкалі, манти і листкові пиріжки
СКЛАДОВІ
- 3 ст. борошна
- 1,5 ст. окропу
- 1 яйце
- 3 ст. л. соняшникової олії
- 0,5 ч. Л. солі
ПРИГОТУВАННЯ:
Просійте борошно разом з сіллю, а зверху в гірці зробіть ямку й влийте туди соняшникову олію