Інгредієнти:
- Шпроти – 1 банка
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибулина – 2 шт.
- Мариновані огірки – 3 шт.
- Яйця – 4 шт.
- Майонез
- Сіль
- Зелень
Крок 1. Натерти на великій терці сиру моркву. Подрібнити цибулю. Далі обсмажити її на пательні в олії до прозорості. Потім в пательню додати моркву й також обсмажити до м’якості. Потім зняти з вогню та дати остигнути.
Крок 2. Далі натерти на терці картоплю та варені яйця. Огірки нарізати смужками. Шпроти розім’яти виделкою разом з олією.
Крок 3. Салат сформувати шарами.
1 шар — це картопля, яку необхідно змастити майонезом.
2 шар – шпроти, також покрити майонезом.
3 шар — огірки + майонез.
4 шар – обсмажена морква з цибулею, вкрита майонезом
5 шар – терті яйця.
Зверху салат змастити майонезом та посипати зеленню.
Крок 4. Після того, як салат трохи просочиться і застигне в холодильнику, акуратно зняти форму