Салат з баклажанів та грибів на зиму. Виходить ситний та смачний
Салат з баклажанів й грибів виходить надзвичайно цікавий, ситний, смачний та поживний. Така заготовка дуже сподобається всій родині та гостям.
Інгредієнти:
Баклажани 1.5 кг.;
Болгарський солодкий перець 0.5 кг.;
Ріпчаста цибуля 0.5 кг.;
Свіжі печериці 1 кг.;
Кам’яна сіль 1 ст. л.;
Цукор пісок 150 гр.;
Харчовий оцет 100 мл.;
Рослинна олія.
Спосіб приготування:
Проваріть у воді баклажани на протязі 10 хвилин або запечіть в духовці, потім зніміть шкірочку та наріжте кубиками.
Ріпчасту цибулю очистьте, поріжте на кубики та обсмажте в олії.
Болгарський перець почистьте, наріжте на кубики та обсмажте в олії на максимальному вогні в іншій пательні.
Печериці промийте та поріжте на скибочки й обсмажте швидко на великому вогні.
Складіть всі підготовлені раніше продукти у ємність, посоліть, додайте цукор з оцтом та добре все перемішайте.
Проваріть салат після закипання протягом 20 хвилин.
Киплячим розкладіть по стерильним скляним банкам та закатайте герметично.
Смачного!