Шашлик в рукаві для запікання в домашніх умовах

26 січня 2025 р. 22:26

Найчастіше ми ласуємо шашликом лише на природі

Але його можна приготувати й в домашніх умовах. Сьогодні я вам розповім, як це робити правильно. 

М’ясо виходить таким ніжним і соковитим, що друзі будуть благати вас поділитися рецептом. Після цього м’яса ви зрозумієте, що для смачного шашлику не обов’язково мати мангал.

Інгредієнти:

  • Свинина 1 кг
  • Помідор 4 шт.
  • Цибуля 3 шт.
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Свинину потрібно нарізати на шматки по 4-5 см кожний. М’ясо змішати з улюбленими спеціями, посолити та поперчитиЦибулю поділити на 4 частини та розділити на пелюстки. Додати до м’ясаПомідори потрібно попередньо очистити та натерти на тертці. Змішати з м’ясомЗалишити суміш на 1 годину.Нанизуйте на дерев’яні шпажки свинину. Чергуйте шматки м’яса з цибулеюПомістіть шпажки з м’ясом в рукав для запікання. Укладайте шашлик в ряд, щоб дати йому можливість рівномірно прожаритися з усіх боків
  2. Запікайте 40 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів. 
  3. Готово! Можете ласувати цим неймовірним шашликом.

    Ви готуєте шашлик в духовці?

    "Ця історія залишила слід у вашому серці? Покажіть це своїм емодзі — нам важлива ваша думка!" 

Читайте також