«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Шоколадний медовик з вишнею – сподобається на всі 100%. Дуже ароматний та смачненький торт

Привіт господиньки! Є тут такі, що дуже люблять солоденьке, але і за фігуру не забувають?

Тоді Вам цей рецептик ПП медовика з вишнею сподобається на всі 100%. Дуже ароматний та смачненький торт

Друзі, якщо бачите рецепт, і хотіли б більше таких ПП смаколиків, тоді ставте лайк і будь-який смайл в коментарі, і я Вам підшукаю ще більше!

Інгредієнти:

Для бісквіта:

яйце С0 – 5 шт
вівсяні висівки – 45 гр
пшеничне ц/з борошно – 30 гр
какао – 25 гр
сода – 1/2 ч.л
розпушувач – 6 г
мед – 35 гр
кефір – 145 гр
крохмаль – 20 гр
підсолоджувач за смаком
Крем:

молоко – 400 мл
сухе знежирене молоко – 55 гр
йогурт – 100 гр
крохмаль – 35 гр
підсолоджувач за смаком.
Вишневий шар:

вишня – 350 гр
крохмаль – 15 гр

підсолоджувач за смаком.
Рецепт приготування:

Для бісквіта просіяти всі сухі інгредієнти в одну тарілку. Білки відокремити від жовтків. До жовтків додати кефір і мед, перемішати. Білки збити з підсолоджувачем до стійких піків. До жовтків і кефіру додати всі сухі інгредієнти, перемішати, ввести поступово білки, обережно, щоб не опало.
Духовку розігріти до 170° С, тісто розлити в два кільця 16-18 см. Випікати 35 хвилин до готовності.

Для крему змішати всі інгредієнти, крім йогурту. Варити на середньому вогні до загусання. Прибрати в холодильник під плівку на 4-6 годин, потім витягти і збити з йогуртом.
Для вишневого шару змішати всі інгредієнти, варити до загустіння на середньому вогні, остудити до кімнатної температури.
Збірка торта: бісквіти розрізати на три частини (всього буде шість, п’ять на торт, один для обсипання.
Приступимо до збирання торта: бісквіт – крем – вишня і так далі.
Один бісквіт змолоти в крихту і обсипати торт.
Прибрати в холодильник на ніч.
Гарного приготування, та смачного поїдання!!!

Кбжу на 100 гр: 132 ккал 7/6/18
 

Все буде Україна