Швидке та дуже ніжне яблучне печиво – обожнюю такі рецепти. Дуже раджу спробувати приготувати
Рецепт:
Борошно 300-350 г.
Розпушувач 15 г.
Яйця 2 шт.
Цукор 100 г.
Масло вершкове 100 г.
Сіль щіпка
Яблука 400 г.
Приготування
Приготування тіста дуже просте і швидке, тому відразу включаю розігріватися духовку на 170 градусів.
У миску розбиваю два яйця, додаю сіль, цукор і добре перемішую
Потім додаю м’яке вершкове масло і ще раз добре все перемішую.
Тепер підготую яблука.
Нарізаю їх на невеликі шматочки, шкурку я зазвичай не видаляю, але якщо є бажання яблука можна почистити. У миску просіваю борошно і розпушувач. Тісто виходить густим
Тепер додаю яблука і ще раз добре перемішати. Вам може здатися що багато яблук, але це не так.
Тепер ложкою викладаю печиво на деко застелений папером для випічки.
Відправляю в розігріту духовку до 170 градусів і включаю режим конвекції.Випікаю при такому режимі 20 хвилин. Після цього вимикаю конвекцію і включаю температуру 180 градусів, випікаю ще 20 хвилин.
Загалом час випічки займає 40 хвилин. Готове печиво після охолодження посипаю цукровою пудроюПечиво виходить зверху хрустким і розсипчастим, а всередині дуже ніжним і буквально тане в роті
Дуже раджу спробувати приготувати. Впевнена, приготування цього печива ви заходите повторити, і не один раз.
Не забудьте поставити Лайк і поділитися в соцмережах! Дякую!