І сьогодні ми вирішили подати до чаю класичне печиво «Мадлен».
Вам буде потрібно:
● борошно – 120 гр,
● яйця – 2 шт,
● цукор – 80 гр ,
● вершкове масло – 90 гр,
● лимонний сік – 1 ст.ложка.
Як готувати:
1.Підготувати всі необхідні продукти. Змішати масло, яйця, цукор.
2. Трохи розтопити вершкове масло, додати до нього яйця і цукор.
3. Збити все міксером або вінчиком.
4. Додати борошно.
5. І 1 столову ложку лимонного соку. Ретельно перемішати.
6. Викласти тісто в формочки «Мадлен» (або будь-які інші).
7. Випікати при температурі 190-200 градусів, 12-15 хвилин.
Смачного!
"Поділіться своїм настроєм після прочитання! Яке емодзі найбільше відповідає вашим почуттям зараз?" ❤️, 😠, 😢, 😄 — виберіть те, що резонує з вами!