Смачнезний салатик для застілля з яблуками і печінкою
Смачний салат, який можна і треба приготувати на святкове застілля. Дуже легко та просто, без мороки
Смачний салат, який можна і треба приготувати на святкове застілля. Дуже легко та просто, без мороки!
Інгредієнти:
- 300 г Куряча печінка
- 2 середніх яблука
- 300 г помідорів Черрі
- 100 г руколи
- 7-8 волоських горіхів
- 1 пучок петрушки
- 1 ст. л. гірчиці в зернах
- 3 ст. л. олії
- сік 0,5 лимону
- 2 ст. л. борошна для панірування печінки
Спосіб приготування: Курячу печінку миємо, ріжемо на шматочки, паніруємо в борошні і обсмажуємо на пательніЯблука миємо, ріжемо скибочками, карамелізуємо на пательні. Залишаємо охолонутиМиємо і просушуємо зелень. Руколу викладаємо на дно тарілки. Додаємо нарізану петрушку. Зверху викладаємо порізані помідори черрі. Додаємо обсмажену печінку і карамелізовані яблука. Посипаємо горішками
Готуємо заправку для салату: змішуємо гірчицю в зернах, олію та лимонний сік.
Поливаємо наш салат. Смачного