Також, такі котлети дуже поживні. Процес приготування простий та швидкий. Здивуйте своїх рідних новою стравою, яка всім буде до смаку.
Складові:
- Крупа перлова 250 гр.;
- Питна вода 4 скл.;
- Ріпчаста цибуля 1 шт.;
- Морква 1 шт.;
- Картопля свіжа 2 шт.;
- Часник 3 зуб.;
- Панірувальні сухарі 4 ст. л.;
- Олія соняшникова;
- Сіль;
- Перець.
Спосіб приготування:
- Замочіть крупу в холодній воді на ніч.
- Потім відіжміть, промийте та варіть протягом 60 хвилин в 4 склянках холодної води.
- Цибулю наріжте кубиком, а моркву натріть на великій тертці й обсмажте овочі на пательні.
- Картоплю натріть та відіжміть.
- Змішайте смажені овочі, картоплю та перловку.
- Додайте подрібнений часник та панірувальні сухарі й перемішайте.
- Сформуйте котлети та обваляйте в панірувальних сухарях.
- На розігрітій олії обсмажте їх до золотавої скоринки.
- Викладіть готові котлети на паперові рушники, щоб зійшла зайва олія.
Смачного!