«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Смачний мармелад з гарбуза. Ніжні мармеладки, які ще й корисні

Мармелад можна готувати з найрізноманітніших овочів і фруктів, ягідної маси

Гарбуз також підходить і з неї виходить дуже м’які і ніжні мармеладки, які ще й корисні, адже в овочі міститься багато вітамінів і мікроелементів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

гарбуз, 1.5 кг;
цукор, 350 г;
горіхи волоські;
вершки за бажанням.
Процес приготування

Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, ріжемо шматочками і викладаємо у форму для запікання.

Посипаємо цукром і залишаємо на 2 години.

Волоські горіхи беріть в будь-якій кількості, подрібнюємо.

Запікаємо гарбуз при 180 градусах близько 1 години.

Охолоджуємо трохи шматочки гарбуза, викладаємо на блюдо і посипаємо горіхами.

 

Можна зверху покласти збиті вершки і потім посипати горішками
Страва дуже проста, з нею впорається будь-який кулінар, а виходить просто дивовижний результат.
 

Все буде Україна