«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Смачний рецепт баклажанів, на смак як гриби

Хочемо запропонувати вам класичний рецепт приготування баклажан, за смаком нагадують гриби, без зайвих хитромудрих інгредієнтів.

Баклажани виходять ароматні, дуже смачні, з легкою гостротою.

Інгредієнти:

баклажани – 4 шт (великі);
цибуля – 2шт;
зелена петрушка -1 пучок;
часник – 5 зубчиків;
цукор – 1ч.л;
Оцет 9% – 2 ст.л;
рослинне масло – 4 ст.л;
сіль – 2 ч.л.
Приготування:

Баклажани миємо, просушуємо паперовими рушниками і нарізаємо пластинами уздовж, приблизно по 1 см.

Викладємо баклажани на деко змащене рослинним маслом. Баклажани скроплюємо рослинним маслом і відправляємо в духовку запікатися при температурі 190 * 25 хвилин.

Готуємо маринад:

Цибулю нарізаємо півкільцями, часник пропускаємо через прес, петрушку нарізаємо не дрібно, все змішую в мисці з рослинним маслом, додаю сіль, цукор, оцет і перемішую.

Дістаємо баклажани, даємо охолонути і нарізаємо кубиком, приблизно по 2 см.


Складаємо всі інгредієнти в контейнер і заливаємо маринадом, добре перемішуємо і відправляємо на добу в холодильник.

Через добу баклажани можна їсти.

Смачного!

Все буде Україна