«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Смачнючий тортик за 20 хвилин, який НЕ ТРЕБА пекти! З’їсте ви його ще швидше!

Смачнючий тортик за 20 хвилин, який НЕ ТРЕБА пекти! З’їсте ви його ще швидше!

Сьогодні хочу почастувати вас просто неймовірним тортом. Найдивовижніше в ньому те, що він виходить дуже смачний, ніжний, легкий і красивий при мінімумі ваших зусиль і з найпростіших продуктів.

Це торт з печива без випічки, з ніжним сирним кремом. Знаєте, що для мене до цих пір найдивніше в ньому?

Те, що за смаком це дійсно найсправжнісінький торт, без всяких там «я його зліпила з того, що було».

Нещодавно я прям загорілася ідеєю зробити ідеальний торт з печива, стільки рецептів переглянула в інтернеті, ставила експерименти на собі і родині))

І ось він: найсмачніший, простий і корисний за складом))

На цьому фото той торт, яким я вже пригощала наших друзів. Ви знаєте, вони без підказки навіть не помітили, що ось ці ошатні сирні тістечка зроблені зі звичайного печива.

Інгредієнти:
Для «коржів»:
печиво з какао близько 300 г (звичайнісіньке квадратне печиво без глазурі і начинки).
Для крему:
250 г сиру;
250 г сметани;
100 г цукру;
1 ст. л. желатину в гранулах;
трохи води (близько 75 мл).
Для прикраси:
маленька шоколадка.
Приготування торта з печива без випічки:
Мабуть, найскладніше в цьому рецепті – це почитати склад на упаковках з печивом і таки знайти пристойне: без штучних добавок і консервантів.

Ще нам знадобиться відповідна форма: прямокутна і з бортиками.

Робимо крем:
Спочатку висипаємо столову ложку желатину в воду і залишаємо на кілька хвилин набухати.
Набряклий желатин перекладаємо в каструльку і ставимо на мінімальний вогонь. Желатин дуже швидко розчиняється. Ми його тут же проціджуємо і відставляємо поки в сторону.
У блендері збиваємо сир, сметану і цукор, щоб у нас вийшов ніжний однорідний крем без крупинок сиру. Вливаємо туди ж желатин і перемішуємо. Крем вийде рідкий, так і повинно бути.
Збираємо торт:
Викладаємо в форму печиво, щоб застелити усе деко, заливаємо печиво кремом. Потім викладаємо ще шар печива, знову заливаємо кремом.
Так повторюємо ще раз. Разом виходить 3 шари печива і 3 шари крему.
Накриваємо форму харчовою плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин. Я зазвичай роблю з вечора і залишаю на ніч. Крем добре просочує печиво, воно стає м’яким, як справжні коржі.
Коли торт захолоне, то на поверхні виступлять контури печива, і по ним буде дуже зручно нарізати торт на порції – тістечка. До речі, торт ріжеться і виймається з форми легко, не ламається.
Залишилося прикрасити торт натертою шоколадкою і ось вона – смачна краса) А взагалі цей торт дає великий простір для варіацій:
можна змінити кольори: взяти біле печиво, а в крем додати какао і зверху торт прикрасити цукровою пудрою;
можна збільшити кількість інгредієнтів і зробити торт вищим;
можна додати в торт шари зі шматочків банана чи ківі.
Ось такий простий спосіб порадувати вашу родину таким домашнім, ніжним і легким сирним тортиком.

Смачного!

Джерело

Все буде Україна