Смачнючий тортик за 20 хвилин, який НЕ ТРЕБА пекти! З’їсте ви його ще швидше!

18 жовтня 2020 р. 23:09

Смачнючий тортик за 20 хвилин, який НЕ ТРЕБА пекти! З’їсте ви його ще швидше!

Сьогодні хочу почастувати вас просто неймовірним тортом. Найдивовижніше в ньому те, що він виходить дуже смачний, ніжний, легкий і красивий при мінімумі ваших зусиль і з найпростіших продуктів.

Це торт з печива без випічки, з ніжним сирним кремом. Знаєте, що для мене до цих пір найдивніше в ньому?

Те, що за смаком це дійсно найсправжнісінький торт, без всяких там «я його зліпила з того, що було».

Нещодавно я прям загорілася ідеєю зробити ідеальний торт з печива, стільки рецептів переглянула в інтернеті, ставила експерименти на собі і родині))

І ось він: найсмачніший, простий і корисний за складом))

На цьому фото той торт, яким я вже пригощала наших друзів. Ви знаєте, вони без підказки навіть не помітили, що ось ці ошатні сирні тістечка зроблені зі звичайного печива.

Інгредієнти:
Для «коржів»:
печиво з какао близько 300 г (звичайнісіньке квадратне печиво без глазурі і начинки).
Для крему:
250 г сиру;
250 г сметани;
100 г цукру;
1 ст. л. желатину в гранулах;
трохи води (близько 75 мл).
Для прикраси:
маленька шоколадка.
Приготування торта з печива без випічки:
Мабуть, найскладніше в цьому рецепті – це почитати склад на упаковках з печивом і таки знайти пристойне: без штучних добавок і консервантів.

Ще нам знадобиться відповідна форма: прямокутна і з бортиками.

Робимо крем:
Спочатку висипаємо столову ложку желатину в воду і залишаємо на кілька хвилин набухати.
Набряклий желатин перекладаємо в каструльку і ставимо на мінімальний вогонь. Желатин дуже швидко розчиняється. Ми його тут же проціджуємо і відставляємо поки в сторону.
У блендері збиваємо сир, сметану і цукор, щоб у нас вийшов ніжний однорідний крем без крупинок сиру. Вливаємо туди ж желатин і перемішуємо. Крем вийде рідкий, так і повинно бути.
Збираємо торт:
Викладаємо в форму печиво, щоб застелити усе деко, заливаємо печиво кремом. Потім викладаємо ще шар печива, знову заливаємо кремом.
Так повторюємо ще раз. Разом виходить 3 шари печива і 3 шари крему.
Накриваємо форму харчовою плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин. Я зазвичай роблю з вечора і залишаю на ніч. Крем добре просочує печиво, воно стає м’яким, як справжні коржі.
Коли торт захолоне, то на поверхні виступлять контури печива, і по ним буде дуже зручно нарізати торт на порції – тістечка. До речі, торт ріжеться і виймається з форми легко, не ламається.
Залишилося прикрасити торт натертою шоколадкою і ось вона – смачна краса) А взагалі цей торт дає великий простір для варіацій:
можна змінити кольори: взяти біле печиво, а в крем додати какао і зверху торт прикрасити цукровою пудрою;
можна збільшити кількість інгредієнтів і зробити торт вищим;
можна додати в торт шари зі шматочків банана чи ківі.
Ось такий простий спосіб порадувати вашу родину таким домашнім, ніжним і легким сирним тортиком.

Смачного!

Джерело

Читайте також