Солоне асорті з огірків на зиму – рецепт дуже простий та швидкий
Приготуємо сьогодні смачне асорті з огірків на зиму. Рецепт дуже простий та швидкий
Інгредієнти:
Цибуля, огірки, кольорова капуста, помідори – за смаком, кріп (зонтики), селера, хрін, листя вишні і чорної смородини, естрагон – за смаком.
Для розсолу:
На 3-літрову банку – вода 1,2 літра, сіль – 3 ст. ложки.
Приготування:
Помийте і почистіть овочі, дайте воді стекти. Капусту розберіть на букетики, цибулю почистіть.
В 3 – літрову банку покладіть прянощі (кріп, селера, хрін, листя вишні і чорної смородини, естрагон), а потім цибулю, огірки, капусту і помідори.
Залийте овочі розсолом (вода + сіль), накрийте банку кришкою і залиште на дві доби.
Потім злийте і прокип’ятіть розсіл, залийте ним асорті, закатати і укутати банку.
Не забудьте поставити Лайк, та поділитись в соцмережах! Дякую