Справжня райська насолода! Неймовірно смачний торт “Баунті” – Ви повинні його спробувати!
Нам потрібно:
Бісквіт:
6 яєць (с-0)
Цукор 200гр
Олія соняшникова 50мл
Борошно 120гр
Какао 60гр какао (у мене темне)
Розпушувач 10гр
Рецепт приготування:
Бісквіт (приготування)
Збити яйця з цукром до пишності.
Зменшити швидкість і ввести олію.Перемішати борошно, розпушувач і какао і поступово ввести!!!
Відправити у форму у мене 22см, випікати 30-40 хвилин при 165-170 гр. С!
Кокосова начинка:
Молоко 350мл
Цукор 150гр
Згущенка [сира] 100гр
Вершкове масло 120гр
Ванілін!
Кокосова стружка 300гр
Поєднати все крім стружки і довести до кипіння,
як тільки маса закипить ввести стружку і дати покипіти хвилин 10!
Відставити її настоятися ще хвилин 20 при кімн. температурі!
Розрізати бісквіт на 2 частини, збирати торт краще у формі!
Викласти в серединку всю начинку і утрамбувати!
Просочувала я згущеним молоком 5ст л + вода 150мл !!
Покриваємо торт шоколадом!
Розтопити 100гр шоколаду і додати 3ст л соняшникової олії.Дати торту просочитися годинки 4, а краще ніч! Це дуже смачно, Ви повинні це приготувати !!!