Сучасний рецепт бісквітного торта з кремом на сирній основі
Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати ідеальний десерт до чаю
Бісквітний сирний торт – чудові ласощі з ідеальною начинкою, яка тане в роті. Не лише смачний, а й чудовий на вигляд. 2 повітряних коржі з ніжним кремом принесуть вам масу задоволення.
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно 120 г
- Яйця 4 шт.
- Цукор 120 г
- Ванільний цукор 1 ч. л.
- Розпушувач 1 ч. л.
- Сіль 1 дрібка
- Сир 200 г
- Цукрова пудра 120 г
- Вершки 250 мл
- Какао-порошок 1 ст. л.
-
Приготування:
- Просіяне борошно потрібно перемішати з ванільним цукром, сіллю і розпушувачем. В окремій місткості збити яйця з цукром до піків, а потім змішати разом з борошномДеко потрібно застелити пергаментом та вилити тісто. Випікати протягом 30 хвилин при 190 градусах. Готовий злегка остиглий корж розріжте на 2 рівні частини.Сир потрібно буде збити з цукровою пудрою, а потім додайте ще вершки. Після цього змішати до однорідностіЗмастіть нижній корж половиною крему, потім накрийте другим коржем. Зверху змастити також кремом. Помістіть торт в холодильник на 5 годинПісля пройденого часу все присипте какао-порошком.
За бажанням можете просочити бісквіти сиропом, а в сирну масу додати фрукти.
Ви готуєте бісквіти?
Що ви відчуваєте після прочитання цієї публікації? Поділіться своїми емоціями! Обирайте емодзі, які найбільше відповідають вашим почуттям: ❤️, 😠, 😢 чи 😄. Ваша реакція має значення