«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Супер смачний торт «Пінчер»! Його приголомшливий смак дивує багатьох!

Супер смачний торт «Пінчер»! Його приголомшливий смак дивує багатьох!

Сьогодні я приготую свій найулюбленіший тортик «Пінчер» з чорносливу на сметанному кремі.

Інгредієнти
ТІСТО:

Яйце-3 шт
Сметана-200 гр
Цукор-180 гр
Згущене молоко-200 мл
Борошно-250 гр
какао-20 гр
Ванільний цукор-1 пакетик
Розпушувач-1 ч л
ДЛЯ НАЧИНКИ:

Ізюм-140 гр
Волоський горіх-100 гр
Чорнослив-190 гр
КРЕМ:

Сметана-1кг
Цукрова пудра-200 гр
ГЛАЗУР:

Темний шоколад-160 гр
Масло вершкове-90 гр
Спосіб приготування

Вбиваємо яйця, додаємо цукор і ванільний цукор, добре збиваємо міксером.В отриману масу ми додаємо згущене молоко і сметану і ще раз добре збиваємо міксером.

У борошно ми додаємо розпушувач, добре перемішуємо і висипаємо до основної маси, так само сюди просіємо какао, перемішуємо і добре збиваємо міксером до однорідності. Беремо форму, в якій будемо випікати, застилаємо пергаментним папером і змащуємо добре дно і боки олією.

Виливаємо тісто і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 30-40 хвилин, готовий корж перевіряємо зубочисткою.Грецькі горіхи нарізаємо невеликими шматочками, а чорнослив нарізаємо середніми шматочками і я ще використовую родзинки.

В один кілограм сметани додати цукрову пудру, перемішати і збити міксером протягом 5 хвилин. Готовий корж нам треба розділити на 3 частини, я це роблю за допомогою звичайної нитки, тоді коржі виходять рівні і красиві.

Верхній корж ми нарізаємо невеликими смужками і кожну смужку ми поділяємо на невеликі квадратики, товщиною 2-2,5 см і перекладаємо їх в тарілочку. Нижній корж перекладаємо на тарілку, змащуємо сметанним кремом, посипаємо чорносливом за бажанням, скільки ви любите, ми любимо багато, посипаємо нарізаними волоськими горіхами і ізюмом. Викладаємо другий корж і робимо все те ж саме. Шматочки які ми нарізали обмакуємо в сметанному кремі і викладаємо зверху шапочкою.

Змащуємо шматочки добре кремом, посипаємо чорносливом, горіхами і родзинками, ми закінчуємо торт, у вигляді шапочкі. Змащуємо добре кремом, так щоб всі наші шматочки і весь корж був просякнутий кремом. Відправляємо торт в холодильник на 1 годину, щоб застигла сметана. Кришимо шоколад і вершкове масло в тарілку, відправляємо в мікрохвильовку або на паровій бані розтоплюємо і поливаємо зверху довільними смужками.

Джерело

Все буде Україна