Торт “Львів” – це ніжні коржі, багато арахісу, повітряний білковий крем: рецепт без клопоту, швидко і смачно
ТОРТ “ЛЬВІВ” 🦁ЛЬВІВСЬКИЙ ТОРТ З БІЛКОВИМ ЗАВАРНИМ КРЕМОМ (БЗК)
Торт “Львів” – це ніжні коржі, багато арахісу, повітряний білковий крем. Без клопоту, швидко і смачно! Хай смакує на здоров’я!
Тісто:
жовтки – 7шт.
цукор – 200г.
масло – 180г.
сметана – 250г.
крохмаль – 40г.
розпушувач – 18г.
борошно – 300г.
арахіс – 300г.
Крем
білки – 230г. (7шт.)
цукор – 400г.
вода – 120г.
лимонний сік – 1ст.л.
Хай Вам все вдається!