«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Торт “Пломбір” з ніжної обсмаженої крихти. Від нього будуть в захваті усі гості

Про цей рецепт мені розповіла подруга, коли я скаржилась їй, як мені важко готувати домашні рецепти.

Відтоді торт “Пломбір” для мене це знахідка. Адже на його приготування йде лише 40 хвилин і мінімум продуктів.

Інгредієнти:

1. Вершкове масло – 210 г,

2. Цукор – 210 г.,

3. Крохмаль – 2 ст. л.,

4. Яйця  – 2 шт.,

5. Борошно пшеничне – 250 г.,

6. Ванільний цукор – 10 г.,

7. Сметана – 500 г.

Приготування:

1. Для приготування крихти натираємо 150 грамів холодного вершкового масла в заздалегідь просіяне борошно;2. Додаємо 60 грамів цукру і перетираємо все на дрібну крихту

3. Крихту, котра вийшла, обсмажуємо на пательні до золотавої скоринки протягом 10 хвилин. Увесь час перемішуємо. А тоді залишаємо вистигати;

4. Далі робимо крем. В спеціальній посудині змішуємо яйця, решту цукру, ваніль і крохмаль. Додаємо сметану і перемішуємо;

5. Ставимо каструлю з кремом на маленький вогонь. Увесь час перемішуємо. Коли крем загусне додаємо вершкове масло і знову перемішуємо;

6. Далі збираємо торт. У форму з діаметром 20 см насипаємо крихту, так, щоб вона була на всій поверхні. Далі зверху викладаємо кілька ложок крему;

7. Ретельно вирівнюємо і знову насипаємо крихту. Повторюємо доки не закінчиться крем;

8. Ховаємо торт в холодильник щонайменше на 3 години.

Все, торт готовий і його можна подавати до столу! Смачного!

Якщо ви вже пробували готувати торт “Пломбір” – розкажіть свої враження. А якщо також знаєте прості та цікаві рецепти десертів – діліться ними в коментарях

 

Все буде Україна