Це відмінна страва до святкового столу.
Їх можна подати в якості гарячої страви або холодної закуски. І в тому, і в іншому вигляді котлетки виходять надзвичайно смачними і точно сподобаються всім, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
1 кілограм курячого м'яса
1 цибулина
1 столова ложка сметани
сіль, перець на свій смак
борошно
рослинна олія
Для начинки:
1 цибулина
1 морква
2 солоних огірків
3 курячих яйця
Починаємо приготування:
Беремо м'ясо і пропускаємо через м'ясорубку. Точно так само чинимо з очищеною цибулею.
У фарш додаємо сіль і перець на свій смак, сметану і все добре перемішуємо руками протягом 5 хвилин.
Цибулю нарізаємо дрібними шматочками, очищену моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо овочі до м'якості. Подрібнюємо солоні огірки і віджимаємо від зайвої рідини.
У миску кладемо обсмажені овочі і солоні огірки, все перчимо і перемішуємо.
Беремо шматочок харчової плівки і зверху кладемо трохи фаршу. В середину кладемо трохи начинки і обережно загортаємо її. Формуємо котлетку і вмочуємо в борошні, перекладаємо на дошку, присипану борошном. Таким чином формуємо всі котлети.
У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Підсипаємо борошно і замішуємо рідке тісто.
У сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. Беремо котлетку, занурюємо в кляр і кладемо на сковороду. Точно так само чинимо з іншими котлетками. Обсмажуємо їх з двох сторін до рум'яного стану.
На гарнір до котлеток можна подати картоплю, рис, крупу або салат.
Смачного!