Інгредієнти:
крабові палички, 200 г;
кукурудза, 1 б.;
яйця варені, 5 шт.;
рис відварений, 0,5 склянки;
печериці мариновані, 350 г;
куряче філе, 300 г;
ананаси консервовані шматочками, 1 банка;
сметана або майонез за смаком.
Рецепт приготування:
Відварюємо яйця, охолоджуємо і ріжемо кубиками.
Куряче філе відварюємо зі спеціями і сіллю, охолоджуємо і ріжемо на невеликі шматочки.
Гриби і крабові палички також ріжемо на шматочки.
Кожен продукт окремо змішуємо з майонезом.
Формуємо салат шарами в салатницю або роз’ємну форму.
Прикрашаємо шматочками ананаса і тертим яйцем.
Салат ставимо в холодильник на ніч, потім знімаємо форму і подаємо до столу.