«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Це так просто! Домашній вафельний торт з улюбленою начинкою

Вафельний торт – прості і смачні рецепти начинок


Вафельний торт зі згущеним молоком і горіхами
Інгредієнти:
8 шт. готових вафельних коржів
150 г масла
1 банка вареного згущеного молока
1/2 склянки горіхів (за бажанням)
Рецепт приготування:
Варене згущене молоко збийте з маслом кімнатної температури. Додайте дрібно посічені горіхи, перемішайте. Коржі змастіть отриманим кремом, приблизно по 2 ст.л. на кожен корж. Складіть торт з коржів. Залиште його на 1 год для просочення. Вафельний торт зі згущеним молоком готовий. Смачного !


Вафельний торт зі сметаною та крекером
Інгредієнти:
квадратні вафлі – 1 уп.,
500 мл магазинної сметани
200 грам цукру
1 пакет загущувача для сметани
1 банка вареної згущонки
крекер з какао – 1 уп.
крекер солодкий світлий – 1 уп.
Рецепт приготування:
Лист вафлі змастити згущонкою, далі – шар темного крекеру, на крекер – збиту сметану з цукром та загущувачем.
Складати торт, поки всі інгредієнти не закінчаться. Чергувати крекер чорний/білий.

Вафельний торт з заварним кремом
Інгредієнти:
вафельні коржі – 1 упаковка
заварний крем
шоколад
Приготувати заварний крем за цим рецептом, дати охолонути та перемастити вафельні коржі.


Вафельний торт з печивом
Інгредієнти:
вафельні листи 30*30 см – 3 шт
крекер шоколадний – 350 г
згущене молоко варене – 650 г
масло вершкове – 250 г
арахіс смажений – 200 г

Шоколадно-горіховий вафельний торт
Інгредієнти:
Готові вафельні пласти – 1 упаковка
Вершкове масло – 200 г
Цукор – 1 стакан
Мед – 4 ст. ложки
Какао – 2 ст. ложки
Волоські горіхи – 1,5 склянки (дрібно нарізані)
Рецепт приготування:
Потрібно розтопити масло в каструлі. Додати до нього цукор, мед та какао.
Все добре перемішати (на маленькому вогні).
І додати нарізані горіхи (саме нарізані, а не подрібнені в блендері!). Продовжувати перемішувати на протязі 3-х хвилин.
Потім, шоколадно-горіхової сумішшю, в гарячому вигляді, змащуємо кожен пласт, крім останнього …
На торт необхідно поставити що-небудь важке, щоб все його шари “склеїлися” між собою і залишити на кілька годин, а краще на ніч. Далі розрізаємо на шматочки і насолоджуємося!


Джерело

Все буде Україна