Це варіант саме тих чебуреків, які вдаються завжди!

20 серпня 2020 р. 22:55

Це варіант саме тих чебуреків, які вдаються завжди!

Начинка надзвичайно сочна, а тісто тонесеньке, хрумке і не тріскається при смаженні.

400 гр.муки
2 ст.ложки майонезу
200 гр. води теплої
2 дрібки солі
0.5 ч.ложки сухих дріжджів
Майонез розвести у воді. Додати сіль, дріжджі, муку.

Замісити легке тісто. Поставити на годину в тепле місце. Далі ділимо тісто на частини (в мене виходить 15 великих), розтачуємо тісто в круг і накладаємо начинку. Закриваємо тісто і виделкою защипаємо краї.

Зверху кожен сформований чебуреки проколюємо виделкою в 2-3 місцях.

Смажимо на розігрітій олії по 2-3 хв. З кожної сторони.
На начинку я перемелюю м’ясо (до пів кг), тру сиру цибулю, додаю сіль/перець за смаком і молока (з молоком фарш стає надзвичайно ніжним і соковитим).

Смачні золотисті чебуреки готові

Джерело

Читайте також