Цей яблучний пиріг просто звів мене з розуму – швидко, легко і смачно дуже (недорогий рецепт)
Рецепт:
Яблука – 3 штуки
Сік – 1 лимона
Яйця – 4 штуки
Сіль – щіпка
Цукор – 1 стакан ( 200 мл )
Ванільний цукор – 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло – 150 мл
Сметана – 1 стакан ( 200 мл )
Розпушувач – 1 чайна ложка
Борошно – 2 склянки ( 400 мл )
Спосіб приготування:
Очищені від шкірки яблука нарізаємо на невеликі часточки, перекладаємо в миску і поливаємо соком лимона, перемішуємо.
В іншу миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, цукор, ванільний цукор і перемішуємо вінчиком.
Вливаємо розтоплене вершкове масло і кладемо сметану, перемішуємо вінчиком.
Додаємо розпушувач і просіяне борошно, перемішуємо.
Переливаємо тісто в миску до яблук і перемішуємо.
Перекладаємо в форму для випічки і випікаємо 35-40 хвилин, при температурі 180 градусів.
Готово!
Вам сподобався рецепт? Пишіть в коментарях. Ставте палець вгору і підписуйтесь на мій канал – заздалегідь дякую.