Морожену не люблю, сушену роблю тільки як приправа 12 овочів, а ось таку в баночках – обожнюю, вона як свіженька.
У мене вийшов цього разу такий склад:
Петрушка 🌿 – 500 гр
Часник 🧄 – 250 гр очищеного
Перець 🌶 гострий – 250 гр
грецький горіх 🌰- 150 гр
Сіль -1 ст. л з гіркою до смаку
Хмелі-сунелі-1 ч. л
Чебрець-1 ст. л
Приготування:
Все перекручуємо на м’ясорубці
Додаємо спеції і добре перемішуємо.
Баночки я ополоснула оцтом. Розкладаємо аджику по баночках, і зберігаємо в холодильнику
Аджиказпетрушки #заготівліназиму #пертушка #зеленаприправа #зеленааджика #назиму
Бажаю приємних приготувань та смачного вам! друзі, якщо вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! і окрема подяка за ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно