Вечеря “Лінивої мами”. В одній сковороді готую кашу, м’ясо та овочі. Зникає “На Ура”
Страва підійде на обід чи вечерю для всієї родини, при цьому ви не витратите багато свого часу та зусиль. Ароматно, ситно та дуже смачно.
Простий рецепт булгуру з м’ясом та овочами в одній сковороді, який зможе повторити кожен!
Інгредієнти:
500 г м’якоті свинини;
1 цибулина;
1 морква;
1 склянка булгуру (250 г);
200 мл гарячої води залити м’ясо + 2 склянки (500 мл) гарячої води залити булгур;
олія;
1 ч. л.
1 ч. л. сушеного часнику;
0,5 ч. л.
сіль, перець чорний мелений на смак.
Приготування:
Свинину наріжемо невеликими шматочками. Зайва рідина має випаруватися, а м’ясо починає підрум’янюватися.
Додамо подрібнену цибулю. Обсмажуємо все разом ще 1 хвилину. Також додамо моркву нарізану соломкою. Обсмажуємо помішуючи ще кілька хвилин. Злегка посолити
Вливаємо 200 мл гарячої води.
Щільно накриваємо кришкою, гасимо на невеликому вогні 15-20 хвилин.
Потім засипаємо булгур, додамо сіль, перець та решту спецій.
Вливаємо ще 500 мл гарячої води. Все добре перемішуємоНакриємо кришкою та готуємо на маленькому вогні приблизно 20 хвилинБулгур з м’ясом на сковороді готовий подати на стіл