Страва підійде на обід чи вечерю для всієї родини, при цьому ви не витратите багато свого часу та зусиль. Ароматно, ситно та дуже смачно.
Простий рецепт булгуру з м’ясом та овочами в одній сковороді, який зможе повторити кожен!
Інгредієнти:
500 г м’якоті свинини;
1 цибулина;
1 морква;
1 склянка булгуру (250 г);
200 мл гарячої води залити м’ясо + 2 склянки (500 мл) гарячої води залити булгур;
олія;
1 ч. л.
1 ч. л. сушеного часнику;
0,5 ч. л.
сіль, перець чорний мелений на смак.
Приготування:
Свинину наріжемо невеликими шматочками. Зайва рідина має випаруватися, а м’ясо починає підрум’янюватися.
Додамо подрібнену цибулю. Обсмажуємо все разом ще 1 хвилину. Також додамо моркву нарізану соломкою. Обсмажуємо помішуючи ще кілька хвилин. Злегка посолити
Вливаємо 200 мл гарячої води.
Щільно накриваємо кришкою, гасимо на невеликому вогні 15-20 хвилин.
Потім засипаємо булгур, додамо сіль, перець та решту спецій.
Вливаємо ще 500 мл гарячої води. Все добре перемішуємоНакриємо кришкою та готуємо на маленькому вогні приблизно 20 хвилинБулгур з м’ясом на сковороді готовий подати на стіл