Пляцок, який дійсно вартий уваги! Готується без особливих зусиль, а в результаті виходить вишуканий десерт, який до смаку всім. Шоколадно-кавовий корж чудово поєднується із маково-горіховим і довершується ніжним кремом з шоколаду. Хай смакує на здоров’я!
Шоколадний корж:
заварена кава – 120 мл.
какао – 40 .
яйця – 6 шт.
цукор – 150 г.
олія – 80 г.
розпушувач – 16 г.
борошно – 150 г.
Маковий корж:
мак – 100 г.
волоські горіхи – 100 г.
яйця – 4 шт.
цукор – 150 г.
масло – 100 г.
розпушувач – 10 г.
борошно – 40 г.
Крем:
вершки (30%) – 200 мл.
шоколад – 250 г.
масло – 150 г.
згущене молоко (варене) – 300 г.
Додатково:
шоколад – 85 г.
олія – 2 ст. л.
Хай Вам все вдається!