Він підійде і на вечерю, і для несподіваних гостей. Додамо до нього шпроти і тепер салат можна їсти не тільки як завжди, а й мазати на хліб.
Інгредієнти: банка шпрот, банка консервованого горошку, 3 яйця, 2 відварені картоплі, огірок, пара гілочок петрушки, цибуля, сіль, перець та майонез для заправки.
Попередньої підготовки салат не вимагає, відразу починаємо збирати його в салатницю. Спочатку нарізаємо в неї кубиком дві картоплини, туди подрібнюємо шпроти без хвостиків, потім висипаємо зелений горошок.
Дрібно нарізаємо огірок, шаткуємо зелень. Солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Перемішуємо і салат готовий.
Спробуйте подати цей салат на грінках. Вони поєднуються з ним ідеально.