З однієї банки сардини і склянки рису виходить ціла гора смакоти
З банки консерви і склянки рису виходить ціла гора смакоти: замінить будь-які котлети
Інгредієнти:
сардина в олії – 1 б.
яйце – 2 шт.
рис – 300 г
цибуля – 1-2 шт.
сіль, перець – за смаком
вафельні трубочки
Рецепт приготування:
Поставте рис відварюватися. За цей час дрібно наріжте цибулю і обсмажте її на олії до золотистого відтінку.
Рибу разом з розсолом (соком, олією) розімніть виделкою. Додайте до неї остиглі цибулю і рис, перемішайте до однорідності, посоліть і поперчіть за смаком.
Збийте два яйця. Вафельні конуси нафаршируйте начинкою (їх кількість може змінюватися в залежності від розміру) і дайте їм трошки розм’якнути, на це піде буквально кілька хвилин.
Кожен конус умочіть в яйце і викладіть на розігріту з олією сковороду. Обсмажуйте до золотистого кольору з кожного боку. Смачного