«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

РЕЦЕПТ: Пл0мбірнuй т0рт без вuпічкu. Х0л0днuй п0рятун0к у ці спек0тні дні

Найсмачніший десерт спекотного літа – морозиво. Найсмачніше морозиво – улюблений з дитинства пломбір. Такий можна приготувати вдома: смак натуральних вершків, улюбленого згущеного молока і тоненька вафелька. Ну що може бути краще? Ми дізнались відповідь на це питання, тому й наполегливо рекомендуємо вам приготувати пломбірний торт.

 

 

Не поспішайте відмовлятися від ідеї: це рецепт пломбірного торту без випічки. Так, в цю нестерпну спеку вам не потрібно буде вмикати духовку. Просто заваріть особливий крем і купіть упаковку вафельних коржів. Як все це поєднується? Читайте далі.

Інгредієнти:
Сметана – 500 мл
Яйце – 2 шт.
Цукор – 150 г
Ванільний цукор – 0,5 ч. л.
Вершкове масло – 50 г
Крохмаль – 2 ст. л.
Вафельні коржі – 10 шт.
Білий шоколад – 100 г
Приготування
1. Для пломбірного крему для торту збийте яйця з цукром, крохмалем і ванільним цукром до однорідності.

2. Додайте в яєчно-цукрову масу сметану жирністю 20 % і знову збийте до однорідності.

3. Поставте ємність на середній вогонь. Коли маса прогріється, додайте вершкове масло і доведіть до кипіння, а потім проваріть 4 хвилини. Постійно помішуйте масу, щоб вона не підгоріла. Як тільки вона загусне, зніміть з вогню.

4. Коли крем охолоне, змастіть ним коржі. Посипте тертим білим шоколадом.

5. Поставте пломбірний торт без випічки в холодильник на декілька годин.

Простий у приготуванні, але нереально апетитний пломбірний торт в домашніх умовах – чудові смаколики. Настільки легкі, що після першого шматочка захочеться ще один, а потім ще. Що ж, іноді можна собі дозволити більше солоденького, ніж зазвичай. Зберігайте собі, діліться рецептом з друзями, готуйте і насолоджуйтеся.

За матеріалами

Все буде Україна