«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

30 років прожили в шлюбі, а потім дружина зібрала речі і пішла. Пішла і не повертається. Тиждень, два, місяць – і з повинною не приходить. Та ще й на розлучення подала

30 років прожили в шлюбі, а потім дружина зібрала речі і пішла. Пішла і не повертається. Тиждень, два, місяць – і з повинною не приходить. Та ще й на розлучення подала

Прожили  наші друзі в шлюбі 30 років. Звичайно все було, і горе і радості, і скандали і щастя. Жили непогано в матеріальному плані, дім – повна чаша, трьох дітей забезпечили житлом, кожному по квартирі, самі їздили на хороших авто. І ось, в одному зі скандалів промайнуло слово «розлучення». Скажу відразу що ні чоловік, ні дружина не були святими. Зради були з обох боків.

Загалом, дружина зібралася і пішла в одну з куплених квартир. Пішла і не повертається. Тиждень, два, місяць – і з повинною не приходить. Та ще й на розлучення подала. Діти залишилися з батьком, молодшому синові 12 років всього було. Чоловік, звичайно, місця собі не знаходить. Очікував, що все буде як завжди, а тут.

Три роки минуло. Розлучення відбулося. Дружина продала свою дорогу машину, купила квартиру, зробила ремонт, вже і з чоловіком пожила, в загальному добре все у неї. Її колишній чоловік відсудив молодшого собі, син живе з ним і мама платить йому аліменти. Два старших з нею не спілкуються і, напевно, у них є на це причини.

А зокрема, мама вирішила що чоловікові і дітям багато залишилося і вирішила все ділити. А оскільки три квартири для синів оформлені на тата, вона подала заяву про розподіл майна півроку тому. Все що разом наживали для дітей зараз на кону, діти дивуються, тато рве і метає (він реально хороший батько). Ось так буває. 30 років шлюбу і такий поворот, ніхто не очікував. Хоча я особисто думаю, що вони помиряться. А ви як вважаєте?

Фото ілюстративне з вільних джерел

Джерело

Все буде Україна