«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Андрій зібрав речі і пішов до молодої коханої, подзвонив у двері, а там його ошелешили: – “Вона тут не живе, шукай її в парку, там вона клієнтів чіпляє”

Андрій зібрав речі і пішов до молодої коханої, подзвонив у двері, а там його ошелешили: – “Вона тут не живе, шукай її в парку, там вона клієнтів чіпляє”

У нашому будинку жила пара. Андрій і Наталя. Жили звичайним пенсіонерським життям. Їх діти вже давно жили самостійно, а люди похилого віку проводили час як звичайні люди. Нічого особливого, жінка воліла їздити на дачу. Там у них був город і господарство. Для  дядька Андрія хобі було ходити на риболовлю і по гриби.

Одного разу сталася з ним така історія … Прогулюючись парком, чоловік ненароком зачепив молоду дівчину. На вигляд їй було не більше 30 років. Зовнішність була дуже навіть непогана. Андрій вибачився, дівчина ж була дуже люб’язна. Вона звичайно ж прийняла вибачення чоловіка і запропонувала прогулятися разом. Андрій був не проти.

Пара гуляла по парку довгі дві з гаком години. Дядько ніби занурився в свою молодість. Йому було цікаво слухати молодичку. Дівчині ж також було дуже приємно проводити час з чоловіком. Зустріч закінчилася, але на продовження були всі шанси. Андрій взяв у молодої особи телефон. Дівчина назвалася Ангеліною.

Наступного дня чоловік зателефонував своїй новій знайомій.

– Добрий день, – привітався Андрій.

– Привіт, – відповіла дівчина.

– Це Андрій, пам’ятаєш мене, ми гуляли в парку, – запитав чоловік.

– Звісно.

– Давай прогуляємося ще сьогодні, є можливість?

– Звичайно, мені було б дуже приємно, – відповіла Ангеліна.

Пара знову побачилася. Вони гуляли і спілкувалися. З кожною хвилиною спілкування Андрій і Ангеліна ставали ближче і ближче. В одну мить вони поцілувалися. Це сталося спонтанно. Далі пара вже не могла стримуватися, це повторювалося мало не щохвилини. Ангеліна говорила про те, що в Андрію вона бачить стабільність і вона хоче з ним жити. Згадувала дівчина і про те, що живе одна в своїй квартирі.

Однак, в сьогоднішньому житті, будь-яка дія не залишається непоміченим. Пару помітив один з мешканців під’їзду, де жив Андрій і Наталя. Ця інформація дійшла до дружини Андрія. Після чого вона притиснула чоловіка до стінки.

– Ти що це, старий шкарбун, з молодою вирішив шури-мури крутити, – кричала на чоловіка Наталя.

– Ти все невірно розумієш, – намагався виправдатися чоловік.

– Неправильно? Семен бачив тебе сьогодні. Ти її обіймав і цілував.

– Ну було таке, але це спонтанно. Я тебе люблю, – відповідав Андрій.

– Вибирай тоді. Або я, або вона …

Поставивши чоловіка перед вибором, Наталя вирішила, що виконала свою місію. Однак, для Андрія перед очима стояла не вона. Саме Ангеліна була у нього в голові. Через два дні Андрій зібрав свої речі і вирушив до неї. Дівчина жила, за власними словами, одна. Подзвонив у двері, відкрив незнайомий чоловік.

– А Ангеліна тут? – запитав Андрій.

– Вона тут не живе. Зрідка сюди приходить ночувати, – відповів чоловік.

– Як її знайти?

– Шукай біля вокзалу.

– Як біля вокзалу?

– Вона там і ще в парку клієнтів знімає, – відповів мужик і закрив двері.

Андрію стало все зрозуміло. Він опинився біля розбитого корита. Пішов від дружини, але не отримав того, про що мріяв. Тепер він живе в комуналці. Наталія його не пробачила і присвятила своє життя внукам.

Фото ілюстративне з вільних джерел

Джерело

Все буде Україна