«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Батько та донька назавжди залишаться разом”: сьогодні провели в останню путь, підполковника служби цивільного захисту Дмитра Азаренкова. фото

“Батько та донька назавжди залишаться разом”: сьогодні провели в останню путь, підполковника служби цивільного захисту Дмитра Азаренкова. фото

У Харкові попрощалися із зaгиблим у ДTП підполковником ДержНС Дмитром Азаренковим. Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

“Сьогодні рятувальники Харківської області провели в останню путь свого колегу, підполковника служби цивільного захисту Дмитра Азаренкова, життя якого трагічно обірвалося в ДТП на автодорозі Київ – Харків – Довжанський 21 жовтня”, – йдеться в повідомленні.

До пожежно-рятувальної частини на Олексіївці вранці прийшли сотні рятувальників.

Поховали підполковника і його 15-річну дочку на кладовищі в Дергачах.

Він загинув разом зі своєю неповнолітньою донькою, прямуючи на службу. Харківський гарнізон #ДСНС втратив свого бойового побратима. Це втрата для всієї сім’ї рятувальників України.

Висловлюємо слава глибокої скорботи рідним і близьким…

Нагадаємо, 21 жовтня в Харкові на Окружній в районі екопарку сталася ДTП. Внаслідок події загинули підполковник Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДержНС) Дмитро Азаренков і його 15-річна дочка Анастасія.

Винуватець ДТП 19-річний хлопець, за попередньою інформацією, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом смертельної події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) Кримінального кодексу України.

 

За матеріалами з сайту ua.112.ua

Все буде Україна