«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Бойові - тільки кадирівцям: Дружини окупантів жаліються на низьку зарплату чоловіків, які вбивають українців

Дружини та батьки російських військових створили у соцмережах спільні групи. Зараз головна тема там - низькі зарплати окупантів, передають Патріоти України.

Ці групи поділені за видами військ. Начальство щодня звітує там, чи все гаразд. Про це 24 каналу повідомили джерела в розвідці.

Скаржаться, що мало грошей

Розвідники розповіли, що головна тема у цих групах – низька зарплата російських солдатів. Родичі скаржаться, що загарбникам платять менше, ніж обіцяли – у день мало виходити по 53 долари бойових. Це й так мало за курсом. При цьому бойові отримують лише кадирівці та найманці з ПВК "Вагнера".

Кадрові російські військові шоковані зарплатами

Москва розцінює своїх військових як "гарматне м'ясо". Про це свідчать і шалені втрати агресора, і, власне, рівень зарплат. Тенденція невдоволення грошима в російській армії є давно. Найбільше обурюються досвідчені кадрові військові, які були в Сирії та Чечні, оскільки так само отримують мізер. Контрактники кажуть, що переважно російський військовий має близько 117 тисяч рублів. Однак ця сума є неймовірно малою за участь у такій війні.

Все буде Україна