«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Через 10 років шлюбу Катя сама вигнала чоловіка, заявивши, що не хоче дітей. А потім надумала його повернути. Колишню дружину не зупинило навіть те, що у нього були вже нові стосунки

Через 10 років шлюбу Катя сама вигнала чоловіка, заявивши, що не хоче дітей. А потім надумала його повернути. Колишню дружину не зупинило навіть те, що у нього були вже нові стосунки

Сім’я Ігоря і Каті жила досить дружно. Одружилися вони досить рано, їм обом було близько 20 років. Зустрічалися вони на той час уже чотири роки, тому ні хто не здивувався шлюбу в такому юному віці. Дітей вони не хотіли і жили, що називається, для себе. Намагалися багато подорожувати, стати міцно на ноги в цьому житті. Влаштуватися на хорошу роботу, заробити грошей, а вже потім можна і дітей.

Але через 10 років шлюбу Ігор вже всерйоз хотів дитину. Точніше хотів двох. Він завжди мріяв про велику родину. Він прямим текстом говорив Каті що хоче дітей, вона була категорично проти. Казала що ще не готова, що вона ще не влаштувала свою роботу та й взагалі не хоче дітей. Принаймні поки що. З цього приводу у них часто виникали конфлікти і сварки. Катя нічого не хотіла чути про дітей.

У підсумку вона сама вигнала чоловіка, сказавши, що не хоче бути матір’ю. Ігор важко переніс розрив. Але через кілька місяців оговтався і повернувся до нормального життя. Незабаром познайомився з дівчиною, Оленою, вони почали зустрічатися і закрутилося. Ігор знову став щасливий.

Катя не змогла пережити розлучення зі своїм колишнім чоловіком. У неї так і не вийшло знайти того, хто б її любив, напевно тому, що вона хотіла знайти в новій людині Ігоря. Але це неможливо. Тоді вона вирішила повернутися до нього. Її не зупинило навіть те, що у колишнього нові стосунки є. Катя намагалася поговорити і з Ігорем, і з його новою дівчиною. Але все марно. Дійшло до того, що Катя почала налаштовувати батьків Ігоря проти дівчини, роздобувши якісь подробиці її минулого життя.

Катя переслідувала Олену всюди. Дізналася де вона працює, приходила туди і влаштовувала концерти без причини. Вистежувала її в торгових центрах, влаштовуючи сцени ревнощів, всіляко намагаючись вивести Олену з себе і змусити її кинути Ігоря. Катя навіть підкидала Олені на роботу фотографії, що Ігор їй зраджує з іншими дівчатами. Ігорю Катя теж не давала спокійного життя. Переслідувала його, писала в соц. мережах, дзвонила в будь-який час, приходила на роботу і до його батьків.

Майже щодня надсилала і йому й Олені свої фотографії. Так тривало близько року. Лєна з Ігорем почали сваритися через це. Вони не могли нічого вдіяти з колишньою його дружиною. У підсумку вони розійшлися, Ігор поїхав жити в інше місто. А Катя назавжди зникла з життя Олени, зруйнувавши її щасливі стосунки.

Фото ілюстративне з вільних джерел

Джерело

Все буде Україна