«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Фінансовий гороскоп на тиждень з 23 по 29 листопада: Настає час, коли можна досягти величезних висот і стати тим, ким ви давно мріяли

Фінансовий гороскоп на тиждень з 23 по 29 листопада: Настає час, коли можна досягти величезних висот і стати тим, ким ви давно мріяли

Астрологи зазначають, що планети і зірки в цей період виявляться в досить сприятливому положенні, тому багато наших бажання здійсняться. Найголовніше – навчитися правильно їх загадувати. Не варто боятися своїх бажань і забувати про свої пріоритети.

Овен

Овни не входять в список Знаків Зодіаку, яким легко дістаються гроші, але зате в правильних обставинах Овни вкрай працелюбні, готові на все заради успіху. Потрібно діяти і робити все можливе, щоб просунути свої нові ідеї і завоювати повагу оточуючих. Це дуже сприятливий час для торгівлі, обміну товарами, покупки речей, що були у вжитку.

Телець

Експерти радять Тельцям позбутися думок, які блокують шлях до успіху. Бажання і думки людей цього Знака будуть визначальними в останній тиждень листопада, особливо у вівторок і у вихідні. Зараз немає часу на відпочинок. Астрологи кажуть, що необхідно діяти максимально самовіддано. Боягузтво і слабкість можуть коштувати Тельцям успіху і визнання. Зірки на їхньому боці.

Близнюки

На початку тижня Близнюкам варто скористатися змовами на удачу і багатство, тому що середа та четвер стануть не найсприятливішими днями. У п’ятницю люди цього Знака можуть повернутися на стежку успіху. Вихідні – ідеальний час для шопінгу, покупки нових меблів. На цьому тижні краще уникати тривалих поїздок і пильно стежити за здоров’ям. Перевтоми до добра не доведуть.

Рак

Фінансова удача буде посміхатися Ракам весь тиждень безперервно. Єдина проблема буде полягати в тому, що можливий і цілком реальний успіх стане магнітом для енергетичних вампірів. Щоб не втратити гроші, необхідно ознайомитися з практичними порадами про те, як протистояти таким людям. Астрологи рекомендують ні у кого не просити допомоги і діяти самостійно.

Лев

Леви не відносяться до грубих і конфліктних Знаків Зодіаку, хоча багато і думають, що це так. Леви – добрі люди, яким варто якомога частіше протягувати руку допомоги колегам і близьким. Це в свою чергу допоможе їм збільшити доходи або просто залишитися на плаву, якщо у фінансовій сфері почнеться шторм. Тиждень ідеально підходить для колективної роботи. Бездумний шопінг поки краще відкласти.

Діва

Дівам варто користуватися прикметами щасливого дня, особливо в понеділок і вівторок, коли настрій буде під загрозою. В інші дні все повинно бути набагато краще і спокійніше, так як зірки різко підсилять свою енергетику і поділяться нею з Дівами. Фінансова сторона життя стане найважливішою для Дів в кінці листопада. Можна буде здійснювати покупки, планувати відпочинок.

Терези

Терезам краще якомога швидше розібратися з боргами. Мова йде не тільки про кредити і позики, але також про обіцянки, які потрібно виконати перед початком зими. Терезам не варто боятися просити про допомогу. На цьому тижні є ймовірність зустріти на своєму шляху важливих людей, які підвищать мотивацію і допоможуть стати сильніше.

Скорпіон

У Скорпіонів настає сприятливий час для навчання, отримання нових знань. Також їм вдасться вирішити свої головні проблеми фінансового і робочого характеру. Головне, щоб на все вистачило енергії. Потрібно залишатися в тонусі, а це не так-то просто. Астрологи радять ретельніше планувати справи і не міняти плани в останню секунду. Також бажано менше ризикувати: це загрожує втратами фінансів.

Стрілець

У Стрільців настає час, коли вони можуть самі контролювати розвиток подій і керувати своєю долею. У цьому їм допоможе сила розуму і підсвідомості. Не можна недооцінювати силу думок, тому що вона величезна. В думках народжується і вмирає успіх. Стрільцям варто підвищити впевненість в тому, що все буде добре. Упевненості їм додасть працьовитість і бажання зробити своє життя кращим.

Козеріг

У Козерогів починається дуже сприятливий період для фінансової активності, роботи і здійснення покупок. Навички візуалізації допоможуть представникам цього Знака втілювати задумане в життя. Астрологи радять не сумніватися в собі, не давати страхам заповнювати розум. Успіх поруч – потрібно лише до нього дотягнутися

Водолій

Гроші люблять ощадливих Водоліїв, особливо зараз, в кінці листопада. Найбільш несприятливими числами стануть 26 і 27 листопада. Так плани Водоліїв будуть рідше зриватися. На четвер і п’ятницю краще не намічати шопінг. Також в цей день не варто говорити з начальством про підвищення зарплати і вести переговори про зміну роботи.

Риби

Рибам як ніколи знадобиться інтуїція. Зірки можуть зробити так, що на життєвому шляху представників цього Знака з’являться дилеми, негаразди, проблеми з настроєм. З усім цим можна впоратися, потрібно лише трохи передбачливості і самостійності. Астрологи радять не поспішати залишати зону комфорту.

Джерело

Все буде Україна