«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 01 жовтня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнів аж до ночі буде відрізняти підвищена емоційність, чуттєвість, вразливість. Не виключена лінь, подвійність позиції, пасивність в життєво важливих питаннях. Можлива концентрація на фантазіях, приємних відчуттях. Деякі бажання будуть незвичайними. Це не найвдаліший момент для розвороту в новому напрямку: ваша енергія може піти в мрії, а не в реальні дії. Може підвести залежність від особистих уподобань, потреб, поганих звичок, або від інших людей, інформує Ukr.Media.

Телець

Думки своїх постійних партнерів і клієнтів Тельці сьогодні зчитують на невербальному рівні, аж до телепатії. Налагодити діалог з малознайомою людиною буде складніше — напрямок дій доведеться вгадувати інтуїтивно, а слова підбирати дуже ретельно. Ускладнити картину можуть проблеми з поточною документацією (трудовими договорами, фінансовими звітами, актами здачі-приймання робіт). У цей день небажано підписувати контракти, набирати штат, проводити наради, виступати перед новою аудиторією.

Близнюки

День схиляє до мрійливості, але поряд з грою уяви, Близнюкам необхідний здоровий глузд. В іншому разі, є ризик стати іграшкою обставин або об'єктом маніпуляцій, постійно коливатися між двома або декількома варіантами, планами, цілями. Варто уважніше працювати з документами, ретельніше підбирати слова в особистих листах і ділових контактах, частіше користуватися опцією «редагувати» в повідомленнях на форумах. Може отримати більш довірчий відтінок офіційне спілкування.

Рак

Ракам сьогодні допоможе вдалий збіг обставин і власна винахідливість. Може стати в нагоді старий досвід виходу зі скрутного становища. Можливо, хтось протягне вам руку допомоги в останній момент. Не виключено, що саме завдяки цьому ви зрозумієте, хто є вашим справжнім другом, а хто лише рахується таким. Незважаючи на благополучний фінал, від подій може залишитися неприємний осад. Можливо, вас буде дратувати вимушена залежність від інших людей або чужий успіх.

Лев

Вранці у багатьох Левів можливі великі плани, проте розвиток подій буде не найбільш задовільним. Замість чергового зльоту не виключений глухий кут, ймовірні забавні, дивні або двоїсті ситуації. Увечері вам доведеться остаточно забути про розваги і вільний спосіб життя. На перший план може вийти борг, здоров'я, невідкладна справа, професійний режим і пов'язана з ним відповідальність.

Діва

Дівам цей день запам'ятається терміновим відрядженням або іншою неординарною вимушеною подією. Не варто будувати плани: обставини розпорядяться інакше (наприклад, з'являться несподівані клопоти). Хаос можуть внести поломки, проблеми зі здоров'ям, оновлення на робочому місці. Може знадобитися ремонт транспорту, обладнання. Не найлегшою справою стане адаптація до нових службових обов'язків.

Терези

Обстановка дня неоднозначна, в зв'язку з цим змінюється і поведінка Терезів. Може посилитися ваша вразливість, прискіпливість, забудькуватість, скритність, не виключена примхливість у виборі. На характер спілкування з близькими людьми вплине фінансовий або інтимний нюанс. Загострюються переживання, пов'язані з ревнощами, суперництвом або іншими особливостями сформованих взаємин. У другій половині доби небажано робити покупки і подарунки, не варто без необхідності займатися грошовими переказами.

Скорпіон

Скорпіонам не варто відкладати розвиток особистих контактів. День хороший для знайомства, побачення, листування. Навіть якщо ситуація вимагає зовнішньої стриманості, це не завадить вам знайти вірні слова для вираження почуттів. Також, день вдалий для літературної роботи, корекції програмних кодів і скриптів, розсилки поздоровлень напівофіційного характеру. Новини позитивні. Можливий сюрприз в поїздці, збій в мережі. Не завадить обережність за кермом, уважність при замовленні квитків, транспорту, доставки.

Стрілець

На цю добу Стрільцям не варто планувати підвищену активність, ризиковані кроки. Відсутність технічних захистів або моральної підтримки сьогодні не є єдиною перешкодою до виконання ваших бажань. Злий рок діє більш витончено і може створити вам перешкоди у вигляді нерівного настрою, загострення страхів, сплеску несвідомих деструктивних імпульсів, ускладнень в інтимні моменти.

Козоріг

У другій половині дня вся ваша увага може бути віддана руху до мети або подолання перешкод. Не дратуйтеся і не зривайте зло на оточуючих, якщо щось не виходить. У вас попереду ще близько доби на повторну спробу. На першому місці для Козорогів виявляться домашні проблеми, проте паралельно багато представників знаку будуть змушені вирішувати робочі питання. Можливий конфлікт з начальством, батьками, партнером по шлюбу, будь-якою інстанцією або спільнотою.

Водолій

Вранці Водоліям не варто будувати детальних планів на вечір. Протягом дня зміниться настрій або стануть іншими зовнішні обставини. Зірки підказують, що при цьому багато що зміниться на вашу користь, наприклад, стануть гармонійнішими особисті відносини. З'явиться шанс провести залишок дня в красивій обстановці, романтичній або азартній атмосфері, в приємному суспільстві або престижному популярному місці.

Риби

Рибам сьогодні легко отримати бажане, не представить труднощів і примиритися з об'єктивним обмеженням. Більшості Рибам, особливо жінкам, буде притаманна загадкова пасивна чарівність, магнетична привабливість. Лінія поведінки буде задана особистими духовними цінностями та естетичними налаштуваннями. Можливе бажання помовчати, відмовитися від суєти, піти в світ фантазій і спогадів, наодинці або удвох з близькою людиною. У багатьох Риб загостряться здібності провидця та музичні і художні.

Все буде Україна