«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 10 серпня 2022 — що обіцяють астрологи

День добре підходить для нових знайомств: сьогодні ви можете зустріти свою споріднену душу. Романтичні побачення можуть проходити незвично, тому надовго залишаться у вашій пам'яті, інформує Ukr.Media.

Але, при цьому, ви будете схильні ідеалізувати нових людей у своєму житті, не помічати їх недоліків. Доба вдала для будь-якого виду творчої діяльності та приємного відпочинку.

Овен

Невеликі зміни в роботі чи навчанні нададуть більший вплив на ваше особисте життя, ніж могло б здатися. У вас не буде стільки вільного часу, як хотілося б. Приділіть увагу своїм друзям.

Якщо ви перебуваєте у відносинах, то переконаєтеся, що партнер розуміє, які складнощі з часом у вас виникли. Якщо відносини тільки недавно зав'язалися, то ситуація послужить відмінним випробуванням. Ця людина здивує вас своїм терпінням і відданістю!

Телець

Озирнувшись навколо, ви можете сьогодні відчути заздрість — таке враження, що у всіх навколо є те, чого хочете ви. Але перш ніж засмучуватися з цього приводу, обміркуйте ситуацію ще раз.

Почуття заздрості долає вас лише тому, що ви випустили з уваги те, чим вже володієте. Звичайно, чогось завжди не вистачає. Однак вас оточує позитивна енергія, а поруч знаходяться люди, які вас люблять. Ви володієте всім необхідним для щастя!

Близнюки

Ваше серце відчайдушно хоче чогось прямо зараз, але розум розуміє, що найближчим часом цього може не статися. Вас чекає внутрішня боротьба між нетерплячістю і прагматичністю, яка навряд чи до чогось призведе.

Ця напруженість може призвести до агресивної реакції на людей, які намагаються вами маніпулювати. Ви можете сказати собі, що вони самі це заслужили, проте давши волю гніву, ви не досягнете нічого хорошого.

Рак

Відкрийте свій календар і подивіться на найближчі місяці. Сьогоднішній день краще за інших підходить для складання довгострокових планів, так що поміркуйте про те, чим хотіли б зайнятися і куди відправитися в наступні кілька місяців.

Постарайтеся заповнити свій щоденник максимальною кількістю вихідних, сімейних зустрічей, вечер з друзями, екскурсій і романтичних побачень. Не думайте про те, що плануєте занадто рано. Зараз вам найпростіше це зробити, так чому б і ні?

Лев

Співпраця з іншими людьми вимагає часу і зусиль. Зате завдяки їй ви зможете створити комфортні умови життя для себе і своїх близьких. Беріть участь у всіх обговореннях з відкритим для нових ідей розумом і уважно слухайте, що говорять співрозмовники — так ви зможете їх змусити говорити максимально чесно.

Вам ніколи не приходило в голову використовувати інших людей в корисливих цілях, але не можна сказати того ж про тих, хто вас оточує. Тому будьте обережні і не приймайте ніяких пропозицій, попередньо все не обдумавши.

Діва

Дуже важко буває виконати чиєсь прохання змінити свою поведінку — як відомо, ніщо так не дратує, як заклики заспокоїтися. Ви самі відповідаєте за власні емоції.

Ви відчуваєте те, що відчуваєте, і за це не варто вибачатися. Однак сьогодні буде краще, якщо ви підлаштуєтеся під обставини заради свого майбутнього успіху. Притримайте емоції при собі. Обговорити те, що ви відчуваєте, з друзями можна трохи пізніше.

Терези

Одна справа — проявляти гнучкість, але зовсім інша — дозволяти іншим людям користуватися своєю добротою. Висловіться вголос, якщо з'явиться відчуття, що вас використовують. Сумно, але це правда: іноді єдиний спосіб завоювати повагу — це прямо її вимагати.

Можливо, в оточенні великого натовпу вам буде незручно влаштовувати сцени, але це і не потрібно! Нема потреби кричати або плакати. Одне спокійне слово, сказане потрібній людині, надасть весь потрібний ефект. Продемонструйте зрілість, якої іншим не вистачає.

Скорпіон

Найважче, коли ви опиняєтеся на вершині, — це бачити, що всі інші не мають ні найменшого поняття, як необхідно діяти! Ваша нетерплячість по відношенню до відстаючих — справа звична, але сьогодні вона може перевищити допустимі межі.

Вам належить витримати внутрішню боротьбу між терпінням і емоціями. Заплановане вами все одно не відбудеться точно в строк, так що зробіть глибокий вдих і постарайтеся, щоб терпіння перемогло.

Стрілець

Рівень вашої енергії сьогодні дуже високий, проте ви налаштовані на різні хвилі з оточуючими. Те, що для вас кристально ясно, для оточуючих залишається повною загадкою. І як би ви не старалися, у вас не вийде це їм пояснити.

Нехай самі з'ясовують, в чому справа, і не заважають вашому просуванню вперед. Продовжуйте займатися своїми справами, а інші вас наздоженуть. Тимчасове розділення може вас засмутити, але і нагадає про те, яке велике значення у вашому житті мають ці люди.

Козоріг

Чи не планували ви провести цей день в оточенні дітей? Втім, навіть якщо весь час поруч будуть знаходитися тільки дорослі люди, у вас з'явиться відчуття, ніби ви опинилися в дитячому садку.

Коли оточуючі не будуть отримувати того, що хочуть, вони почнуть вередувати і демонструвати поганий настрій. Але якщо вам захочеться зі співчуттям поставитися до них, в цьому немає сенсу. Спокійно ігноруйте чужу негативну енергію і тримайтеся подалі від неврівноважених людей.

Водолій

Ви з досвіду знаєте, що любов може бути в найнесподіваніших обличчях. Це, звичайно, чудово, але часом збиває з пантелику. Пам'ятайте, що в нових відносинах важливо нікуди не поспішати і не будувати передчасних припущень про свої почуття до когось.

Нехай все йде як йде — не намагайтеся неодмінно загнати партнера в рамки будь-яких категорій. Далеко не всі потребують назв. Частина магії, яка допомагає побудувати відносини, полягає в тому, щоб створити щось унікальне, про що знаєте тільки ви двоє.

Риби

Не завжди можливо налаштуватися на одну хвилю з оточуючими. Сьогодні може з'явитися відчуття, що ви занадто пізно прийшли на вечірку або не зрозуміли жарт, але це почуття дуже скоро пройде. Не дозволяйте йому псувати ваш настрій і впевненість в собі.

Просто зараз у вас є якісь плани на майбутнє, які відволікають від того, що відбувається навколо. Зате, перебуваючи трохи віддалік від епіцентру подій, ви зможете з боку подивитися на ключових фігур. Те, що ви побачите, дуже стане в нагоді в майбутньому.

Все буде Україна