«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 вересня: На цьому тижні у багатьох буде менше сил і мотивації, ніж зазвичай, але це можна виправити. У кожного знака Зодіаку своє джерело сили і енергії

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 вересня: На цьому тижні у багатьох буде менше сил і мотивації, ніж зазвичай, але це можна виправити. У кожного знака Зодіаку своє джерело сили і енергії

Овен

У важкі хвилини Овни можуть розгубитися. В цілому тиждень для Овнів очікується непростий, тому що справи будуть йти в гору, то стрімко виходити з-під контролю.

Доведеться запастися терпінням, а також не забувати про обережність. Овнам складно працювати в такому ритмі, тому що хочеться скоріше досягти успіхів у всьому, але зараз краще не поспішати з рішеннями, не говорити необдуманих фраз. Все це може зіграти проти Овнів і не залишити каменя на камені від їх планів, особливо в середині тижня – 23 і 24 числа.

Телець

У Тельців буде багато зустрічей з токсичними людьми, а також чимало неприємних подій на роботі або в справах. Корисно час від часу очищати свою ауру. Кращий спосіб – не зациклюватися на неприємностях, тому що думки про погане призводять до засмічення свідомості і втрати удачі. Якщо дозволити собі стати щасливими зсередини, Фортуна не відвернеться.

Найсприятливішими днями тижня стануть вихідні і п’ятниця. Зірки в ці дні будуть в повній гармонії з планетами. Суботу та неділю можна провести так, як захочеться самим Тельцям. Можна попрацювати вдома або просто релаксувати і нічого не робити.

Близнюки

Близнюкам до кінця вересня доведеться працювати більше звичайного. Навіть для того, щоб просто утриматися на плаву, потрібно прикладати більше зусиль. Важливим моментом виявиться здорова оцінка суперників і конкурентів. Не варто недооцінювати недоброзичливців: серед них можуть виявитися дуже хитрі люди.

Що стосується любовної сфери, то за важливістю вона ні трохи не поступається фінансовій та робочій. Всім, хто вже перебуває у відносинах, бажано проявити розуміння і доброту до другої половинки. Можливо, коханій людині знадобиться більше уваги і тепла.

Рак

Перші два дні тижня будуть дуже напруженими і складними. Навіть якщо не очікується ніяких життєвих негараздів, все одно може з’явитися деяка пригніченість і апатія. У середу настрій зірок відновиться і залишиться позитивним до кінця тижня.

Це буде прекрасний час для відпочинку, зміни обстановки, подорожей і шопінгу. Можна сміливо витрачати гроші на розваги, на самоосвіту. В кінці тижня великий успіх чекає Раків в любовній сфері. Вдасться згладити гострі кути з другою половинкою. Самотні представники Знака зможуть знайти любов. Зірки зроблять Раків більш харизматичними.

Лев

Левам варто займатися тим, що вони вміють робити найкраще. Їм потрібно бути собою. Астрологи рекомендують не прикидатися кимось іншим, щоб справити враження на протилежну стать, начальство або друзів. Набагато важливіше залишатися чесними, відкритими і готовими прийти на допомогу в будь-яку хвилину. Люди зможуть гідно оцінити такий підхід.

У фінансовій сфері Левів очікує сприятливий період. Удача чекає тих, хто зайнятий у сфері послуг. Левам необхідно бути чемними з оточуючими людьми. Найбільш продуктивними днями тижня стануть 23, 24 і 25 вересня.

Діва

21 числа Дівам краще не лякатися проблем і негараздів на роботі і вдома. Зірки і планети в легкому дисонансі, тому краще не приймати важливих рішень на гарячу голову, інакше можна наламати дров і спровокувати чорну смугу.

Дівам не варто валити те, що вже було побудовано. Астрологи радять не сваритися з друзями, не розривати ділових або любовних відносин, причому не тільки в понеділок, але і в будь-який інший день тижня. Краще все обміркувати день-другий, поки пристрасті не вщухнуть і не прийде об’єктивне розуміння ситуації.

Терези

У Терезів на цьому тижні можуть спалахнути такі почуття, як заздрість і злість, образа і ревнощі. Головне зараз навчитися дивитися на себе з боку, аналізувати кожну свою думку і будь-яку дію.

Немає сенсу поспішати і підганяти себе. Зірки і планети на боці спокійних Терезів, здатних приймати рішення без суєти. Це той самий час, коли потрібно слухати поради оточуючих людей, особливо найближчих. Навіть в сприятливий час, який починається 25 вересня, бажано не обходити стороною поради важливих для вас людей.

Скорпіон

Для Скорпіонів цей тиждень може вважатися позитивним і насиченим удачею, тому що зірки і планети в досить сприятливому положенні. Скорпіонам можна сміливо залишати свою зону комфорту. Можна починати нові справи на роботі, просувати нові ідеї в бізнесі, здійснювати дорогі покупки, вирушати у відрядження.

Великий успіх в любові чекає сміливих Скорпіонів, які не звикли чекати. Потрібно підходити і знайомитися з новими людьми самостійно, поборовши сором’язливість або невпевненість. Це той самий час, вколи ініціативність і сміливість допоможуть знайти кохання всього життя. Всім, хто вже в стосунках, корисно буде займатися спільними справами.

Стрілець

У понеділок і в суботу зірки будуть не в дусі. Стрільцям доведеться боротися зі страхом, тривогою і нав’язливими думками. В інші дні з настроєм і удачею все буде набагато краще, тому що нічні світила стануть більш творчими. Особливо варто відзначити неділю, яка стане найсприятливішим днем тижня. Останній день тижня можна присвятити покупкам, зміні обстановки.

Астрологи радять Стрільцям просто бути собою. Зараз немає ніякої потреби в тому, щоб прикидатися кимось іншим. Можна і навіть потрібно відкрито говорити з близькими людьми про свої почуття, ділитися з ними планами на майбутнє. Так вони зрозуміють, що їм довіряють і цінують їхню думку.

Козеріг

Козерогам варто звернути особливу увагу на сферу любові і відносин. Астрологи кажуть, що з 21 по 25 число включно зірки будуть дуже творчими і готовими допомогти Козерогам в пошуках другої половинки. Збільшити шанси на успіх допоможе медитація на залучення любові і щасливих подій. Дуже важливо налаштуватися на краще.

Також в будні дні бажано побільше спілкуватися з друзями та родичами. Можна запрошувати гостей до себе додому, влаштовувати невеликі позапланові свята. На вихідних астрологи радять займатися домашніми справами і більше часу проводити в спокої. Не варто думати про роботу і проблеми, затьмарюючи найприємніші дні тижня.

Водолій

Водоліям на цьому тижні особливу увагу варто приділити духовному розвитку, постановці нових життєвих цілей. Не варто обходити стороною мудрі поради. Можна займатися самоосвітою, отриманням знань, дивитися навчальні відео або читати книги.

Водолії, які захочуть провести цей тиждень спокійно і легко, можуть наштовхнутися на труднощі в майбутньому. Найскладніші дні – 22 і 23 вересня. У вівторок і середу краще не перевтомлюватися, не розраховувати на підтримку ззовні. Потрібно покладатися лише на себе. У п’ятницю та суботу Водоліям посміхнеться Фортуна: в ці два дні можна братися за нові справи.

Риби

Зірки і планети в прекрасному настрої, що відмінно позначиться на удачі Риб, на їх мотивації. На цьому тижні представникам даного Знака вдасться виконати свої найзаповітніші мрії. Також корисно спрямувати всі свої сили на досягнення однієї мети. Багатозадачність негативно позначиться на продуктивності.

У любові і в спілкуванні з людьми важливо не починати конфліктів через дрібниці. Астрологи радять Рибам прощати навколишніх. Початок тижня прекрасно підійде для відряджень. Кінець тижня можна присвятити очищенню будинку від непотрібних речей.

Джерело

Все буде Україна