«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Хакери зламали сайт клініки лікування алкоголізму в Росії: “пацієнтами” зробили Путіна, Медведєва та Лаврова

Хакери зламали сайт клініки з лікування алкоголізму в російському Білгороді та зробили її “пацієнтами” президента РФ Володимира Путіна, заступника голови Ради Безпеки Дмитра Медведєва та міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

Деталі повідомляє  “24 канал”.

На сайті з’явилися фото “хворих” та їхні діагнози, які не здаються фантастичними у світлі останніх заяв кожної з трьох політиків.

Так, Путін, на думку хакерів, страждає на манію величі. На цю думку наштовхує і той факт, що за останній місяць він неодноразово порівнював себе з Петром І і говорив про особливу місію.

Медведєву “поставили” діагноз парафренічний синдром, який характеризується мареннями, безглкздими ідеями та галюцинаціями.

А Лавров отримав діагноз шизофренія – психічне захворювання, у якому межа між уявою і реальністю розмивається.,

Незабаром фото Путіна, Лаврова та Медведєва зникли із сайту.

Напередодні президент України Володимир Зеленський  влучно описав хворобу , на яку страждають і вище названі особи, і оточення Путіна.

“Я вважаю, що у них справді серйозна хвороба, загалом. Але вона складніша, ніж та, про яку кажете ви. Ця хвороба пов’язана з неповагою до нашого народу, із захопленням територій, з тортурами, які вони скоїли на нашій землі. Мені здається, це складне питання і це насправді хвороба. Але стосується вона не однієї людини. Багато людей в оточенні президента РФ хворі на зайві амбіції, неповагу до міжнародного права”, – поділився український лідер.

Все буде Україна