«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ксенія Мішина і Сергій Притула такого точно не чекали на "Україна має талант": "Не повіриш власним очам"

Вже восени глядачі зможуть побачити новий сезон популярного проєкту "Україна має талант", яке, як обіцяють його творці, буде дійсно дивовижним.

Кадри зі зйомки нового сезону талант-шоу з'явилися на сторінці телеканалу СТБ у соцмережі Інстаграм. Обіцяють, що нові учасники "Україна має талант" цього разу неабияк вражатимуть. "Ти не повіриш власним очам, але переконаєшся в тому, що диво існує! Прості українці вражатимуть, доводитимуть до сліз і викликатимуть шалені овації своїми виступами! Не пропустіть прем'єру "Україна має талант" (@ukrainegottalent) вже цієї осені на телеканалі СТБ! #УкраїнаМаєТалант #СТБ #МожливоВсе", - йдеться у повідомленні телеканалу СТБ.

Цього року суддями легендарного проєкту "Україна має талант" стали відомий телеведучий та шоу-мен Сергій Притула, акторка Ксенія Мішина і хореограф Євген Кот. Шоу вестиме Григорій Решетник, а диджитальне бекстейдж-шоу ― співачка Jerry Heil.

Як видно з кадрів, судді проєкту дійсно вражені вміннями українців, які вирішили продемонструвати свої таланти на всю країну, виступивши на сцені шоу. Водночас глядачі не можуть дочекатися прем'єри. "Чекаю з нетерпінням", - пишуть у коментарях.

 

Все буде Україна