Інгредієнти:
фарш (м’ясо, наприклад, яловичина) — 700 г
2 зубчики часнику
0,5 головки цибулини
по 1 щіпці перцю і солі
стіл. л. подрібненого кропу
чайну л. лимонного соку
Для соусу:
ложка майонезу
3 ст.л. йогурту
2 зубки часнику
перець і сіль
Приготування:
Фарш перемішати з сіллю, цибулею і перцем. Додати сік лимона, коріандр, часник і кріп. Ми залишаємо на півгодини.
У миску влити майонез і йогурт.
Соус вийде густим.
Додати сіль, перець, 2 зубчики часнику, трохи кропу. З м’яса сформувати невеликі кульки і трохи їх розкачати.
Потім нанизати на палички для шашликів, які заздалегідь намочили в холодній воді.
Смажити на сковороді з усіх боків, щоб м’ясо набуло коричневий колір.