«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Олег відмовлявся одружитися з Юлею і відверто говорив, що вона просто потворно виглядає і всі гості на весіллі будуть над ним сміятися, бо вони виглядатимуть не як молода пара, а як бізнесмен і його п

Олег відмовлявся одружитися з Юлею і відверто говорив, що вона просто потворно виглядає і всі гості на весіллі будуть над ним сміятися, бо вони виглядатимуть не як молода пара, а як бізнесмен і його пухка покоївка

Молода і струнка дівчина з прекрасним почуттям гумору завжди була в центрі будь-якої компанії, заробляла вона фотозйомкою і часто бувала на різних заходах, де із задоволенням знайомилася з новими і цікавими людьми. Так тривало до того, як вона зустріла Олега, чоловік був старший за дівчину майже на двадцять років, але швидко підкорив серце Юлі своїми гарними подарунками та сюрпризами, не залишив своїм молодшим суперникам навіть шансу поборотися за увагу юної красуні.

Вона вперше в житті по-справжньому закохалася в цього розумного, зрілого і солідного чоловіка, всі її молоді залицяльники на його тлі їй здавалися нецікавими. Уже через кілька місяців дівчина переїхала жити в квартиру свого коханого, Олег оточив її справжньою розкішшю і ні в чому їй не відмовляв, він наполягав на тому щоб вона припинила займатися фотографуванням, адже на заходах вона затримувалася допізна, і взагалі заробляти гроші їй не обов’язково, чоловік може сам її забезпечити, до того ж було зрозуміло, що він просто ревнує свою красиву наречену і не хоче, щоб вона одна виходила з дому.

Разом вони часто відвідували ресторани, де проводили час з друзями Олега і його партнерами по бізнесу, своїх подруг дівчина поступово викреслила з життя і повністю влилася в коло спілкування свого коханого чоловіка. Через деякий час вони вже чекали появи малюка, Олег зрадів майбутній дитині, але ось з весіллям він не поспішав, сказав, що краще все влаштувати вже після народження первістка.

Дівчина тепер сиділа вдома, стала нервовою і дратівливою і Олег відмовлявся брати її з собою на ділові зустрічі, щоб вона не влаштувала скандал перед його солідними друзями і взагалі її знаходження в таких місцях може погано відбитися на дитині. Юля злилася і ревнувала свого коханого, але нічого не могла зробити, у неї навіть не залишилося подруг з ким би вона могла поговорити, її колишні подруги вважали що вона зрадила їх заради красивого життя і знайшовши собі багатого жениха викреслила їх із кола спілкування так як вони були недостатньо успішні на її тлі.

Після народження малюка відносини з Олегом стали ще гірше, дівчина сильно погладшала за час вагітності і навіть її характер сильно змінився, з веселою хохотушки вона перетворилася в примхливу жінку, яка була вічно чимось незадоволена і тільки те й робила, що скаржилася на життя, коханий чоловік не бажав вислуховувати претензії цивільної дружини і при кожному назріваючому скандалі просто збирався і їхав з дому і повертався лише на наступний день.

Олег відмовлявся одружитися з Юлею і відверто говорив, що вона просто потворно виглядає і всі гості на весіллі будуть над ним сміятися, адже тепер вона важила не 55 кілограм, як тоді коли вони познайомилися, а приблизно 90 і вони виглядатимуть не як молода пара, а як бізнесмен і його пухка покоївка.

Замість того щоб узятися за себе і привести свій зовнішній вигляд в порядок дівчина продовжувала заїдати образи тортами і цукерками і продовжувала товстіти. Через якийсь час чоловік повідомив Юлі, що їхні стосунки не склалися і що тепер вона для нього просто мати його дитини, і якщо вона буде добре поводитися він дозволить їй продовжувати жити в його квартирі в окремій кімнаті і займатися вихованням малюка, але тільки тепер не в ролі дружини, а в ролі домогосподарки з відповідним окладом.

Фото ілюстративне з вільних джерел

Джерело

Все буде Україна