«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Підбори зняв?” путін знову дав привід для обговорення хворобливим виглядом (відео)

Кривавий російський лідер володимир путін, ймовірні захворювання котрого останнім часом не обговорюють лише ліниві, знову з’явився на публіці. Користувачі мережі одразу звернули увагу на зовнішність президента рф. Зокрема, знову відмітили досить дивний вигляд правої руки путіна, яка виглядає ніби пластикова, а також відзначили, що зріст диктатора став нібито меншим.

У вівторок, 20 червня, володмиир путін провів зустріч із випускниками вищих військово-навчальних закладів. Саме відеозаписи з цього заходу, на якому російський диктатор вкотре прокоментував “неабиякий успіх” росії у так званій “спецоперації” в Україні, знову спровокували обговорення його ймовірних захворювань.

Наразі достеменно невідомо на який термін перенесли захід та чи будуть його взагалі проводити
Глава рф під час своєї промови наголошував, що зараз у російські війська почали надходити комплекси протиповітряної та протиракетної оборони С-500, які не мають аналогів у світі. Крім того, за його словами, проведено успішне випробування тяжкої міжконтинентальної балістичної ракети “Сармат”. Проте українців ці заяви не зацікавили. Уся увага прикувалася до правої руки путіна та його нібито меншого зросту.

Під відео користувачі мережі відзначають, що, скоріше за все, на заході виступив черговий двійник кривавого лідера росії, а сам путін вже давно помер. Дехто, на тлі інформації щодо того, що путін впав у кому, припускає, що президент перебуває у лікарні, а замість нього із промовами на публіці з’являються його “дубляжі”.

Є й такі, хто саркастично закликає пом’янути оператора, який зняв російського лідера з невигідного ракурсу. А деякі українці все ж розраховують, що путіна вже немає серед живих, а у росії лише чекають на влучний момент, коли сповістити про це офіційно.

Джерело

Все буде Україна