«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Росіяни, які хотіли візи Мексики, отримали від посольства відмову українською мовою

Росіяни, які звернулися за візами для в’їзду до Мексики до посольства цієї країни до РФ, отримують відмову. Цікаво, що складено цю відмову українською мовою.

Такі відповіді отримали всі росіяни, які звернулися по візу через сайт посольства Мексики в РФ. Про це почали повідомляти російські пропагандисти із державних ЗМІ.

“Росіяни, які намагаються оформити електронний дозвіл для в’їзду до Мексики на сайті посольства цієї країни в Росії, отримують відмову в наданні цієї послуги, причому сама відмова приходить українською мовою”, – обурюються у “Ріа Новини”.


Пропагандисти уточнюють, що такі відмови в оформленні електронного дозволу отримують росіяни, які заповнили на сайті посольства анкету з особистими даними, включаючи громадянство.

“Тепер же якщо вказати громадянство “Росія”, то після заповнення анкети на екрані з’являється текст українською мовою, де йдеться, що запит “не оброблений”, – пишуть пропагандисти.

Їхні колеги, пропагандисти держінформагентства ТАРС, заявили, що “посольство Мексики в Москві в курсі відмов у візах росіянам українською мовою. Мехіко працює над вирішенням цієї проблеми”.

“Сайт для отримання електронного дозволу для відвідування Мексики належить не посольству, а мексиканській міграційній владі (Національному інституту міграції). Посольство в курсі ситуації. Про неї вже поінформували Мексику, де працюють над вирішенням проблеми”, – пишуть пропагандисти.

Все буде Україна