«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ситний салат з моркви, квасолі та цибулі. Гарна та смачна консервація на зиму

Ситний салат з моркви, квасолі та цибулі. Гарна та смачна консервація на зиму

Салат з моркви, квасолі та цибулі дуже сподобається всій родині. Таку заготовку не соромно поставити в якості закуски на святковий стіл.

Складові:

Квасоля 3 л.;
Морква 2 кг.;
Цибуля ріпчаста 2 кг.;
Томатний соус 0,5 л.;
Харчовий оцет 4 ст. л.;
Цукор пісок 4 ст. л.;
Кам’яна сіль 2 ст. л.;
Рослинна олія 0,5 л.;
Зелень петрушки 1 пучок;
Перець чорний мелений 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

Висипте з трилітрової банки квасолю в підсолену воду та відваріть її до готовності.
Почистьте моркву, цибулю та добре помийте.
Натріть моркву на терці з великими отворами, а цибулю поріжте на пластини.
Покладіть овочі в каструлю та протушкуйте на протязі 40 хвилин.
До овочів додайте томатний соус, харчовий оцет, цукор, сіль, олію, подрібнену петрушку, мелений перець, добре перемішайте та продовжуйте тушкувати на мінімальному вогні.
В майже готову овочеву суміш покладіть варену квасолю та проваріть ще близько 10-15 хвилин.
Перекладіть гарячий салат в стерильні літрові банки та простерилізуйте звичайним способом 30 хвилин.
Приємного апетиту!

Джерело

Все буде Україна