«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Кремлі опрацьовують “найгірший сценарій”: ЗМІ дізналися подробиці про онкологічну хворобу Путіна

Президент Російської Федерації Володимир Путін може бути хворий на рак підшлункової залози. У ЗМІ з’явилася інформація про підготовку до операції у московському Національному медичному дослідному центрі онкології ім. Н. Н. Блохіна.

Так, деталями від знайомих у медичних колах російської столиці поділився у своєму Telegram-каналі ізраїльський журналіст Марк Котлярський. За його даними, статус операції – терміновий.

“Вінценосного пацієнта” чекають на процедуру, яка називається парацентез або пункція черевної порожнини”, – написав Котлярський.

За даними його джерел, у Путіна діагностовано рак підшлункової залози – злоякісна агресивна пухлина, для якої характерно неконтрольоване розростання залізистих та епітеліальних тканин у вивідних протоках органу.

“Причому, найімовірніше, хвороба прогресує настільки, що операція якщо й продовжить життя, то ненадовго. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці”, – уточнив журналіст.

Ті ж джерела повідомили, що в Кремлі нібито підготувалися до найгіршого варіанту розвитку подій, і не виключено, що у разі смерті країну очолить спеціальна Держрада.

“Припускається, що цей орган – як перехідний – керуватиме Росією невизначений час, щоб намагатися хоча б мінімізувати збитки, завдані війною з Україною. Війна, безумовно, буде припинена, війська виведені, і Держрада спробує “здати назад”, вдавшись до певних послаблень”, – додав Котлярський.

Все буде Україна