«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У шлюбі 10 років і весь цей час вона не давала спокою. Які у Вас стосунки зі свекрухою?

В житті трапляються різні ситуації, особливо якщо це йдеться про стосунки свекрухи і невістки. У когось складається все якнайкраще – жінки стають найріднішими, діляться своїми проблеми, підтримують один одного… А в когось такі стосунки можуть стати справжнім головним болем на все життя. Так і сталося у моєї подруги, вона вже неодноразово скаржилася на різноманітні конфлікти, а я не знаю що порадити… Розповім вам її історію, можливо, ви дасте цінну пораду:
“У шлюбі 10 років і весь цей час вона не давала спокою. Раніше не розуміла, чому вона так поводиться. Думала, що зі мною щось не так. Виявляється, вона ревнує свого сина до мене, ну і, звичайно, увесь цей час вважала себе головною в нашій родині. Останній раз ми спілкувалися рік тому, вона випила і від нудьги почала писати мені гидоти, що я не так виховую сина, чоловіка не поважаю і все в такому дусі. Я догадувалася про такі її претензії, але не очікувала, що їй вистачить нахабства це мені написати.

Я їй відповіла, щоб більше мені не писала, вона мені – раз так хочеш, я зникну з твого життя, але і з чоловіком твоїм теж. Просто шок: що я їй такого зробила, що вона ще й мені погрожує? Турбуюся про її сина, щоб він мав чистий одяг і смачну свіжу вечерю, виховую дітей – що ще від мене хотіти? Мені настільки це набридло, що сказала чоловікові, щоб я в своєму житті її більше не бачила і не чула. Він встав на мою сторону, сказав, щоб більше не лізла до нас. З того часу він навідував її наодинці, а я вже пів року її не бачила.  Ну в загальному нещодавно  пише мені листа з вибаченнями: “Прости, якщо чимось тебе образила” …
Я не знаю, як з нею бути. Начебто і шкода її, вона одна живе, онуків не бачить, але я не проти, хай приїжджає, гуляє, але їй самій, мабуть, не сильно треба. Я просто не вірю в те, що вона щось усвідомила. Вона дуже прискіплива і зараз знову будуть до мене претензії з різного приводу…Що порадите? Як бути? Пробачити, чи не спілкуватися до кінця життя?”

 

джерело:Пошепки

Все буде Україна