«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Україні вимагають реакції президента на скандальну заяву екс-регіоналки Олени Бондаренко.

В Україні вимагають реакції президента на скандальну заяву екс-регіоналки Олени Бондаренко.

 Вона в ефірі українського ТБ назвала “злочинницею” українську армію.
Колишня депутатка ВР Олена Бондаренко, яка відкрито дотримується проросійських поглядів, знову потрапила в скандал. Вона публічно заперечувала російську агресію і називала військових ЗСУ “злочинцями”. Українська громадськість вимагає покарання. З різкою заявою про Бондаренко на своєму каналі в Telegram виступив відомий український журналіст Богдан Амосов.

“Нашу армію зробили злочинницею. Її використовують проти свого народу”, – заявила колишня “регіоналка”. Вона також запевняла, що на Донбасі нібито немає і не було ніколи збройних формувань Росії. Штефан був обурений, що на 7-му році війни, незважаючи на тисячі доказів вторгнення військ РФ, “п’ята колона” продовжує заперечувати російську агресію. Більш того, вона ще й звинувачує армію, завдяки якій країна змогла зберегти свій суверенітет. І такі наративи вільно озвучуються на телеканалах, які мають ліцензії на мовлення в Україні.

Військовий зажадав жорсткої реакції на слова Бондаренко від поліції, СБУ та Нацради з питань теле- і радіомовлення. Він попередив, що в іншому випадку ветерани та військові самі можуть спробувати відновити справедливість. “Ця реакція, на мою особисту думку, вже наближається з великою швидкістю”, – написав Штефан.

Все буде Україна